Spring til indhold

WordPress hjemmeside

Udvikle wordpress hjemmeside

Nu har du lige lært at finde ind på de vigtigste sider på internettet. Den der handler om at være borger i Danmark. Og du har også lært at brug MitID eller NemID, eller hvad det nu hedder. Det kniber lidt med alt det andet, som dine børnebørn taler om: YouTube, TikTok, Instagram og alt det. Du er faktisk ikke så interesseret i alt det der nymodens humbug. Men nu føler du dig tvunget. Dit store barnebarn har jo startet sin jordomrejse – og hun har sendt en mail, med et link til en blog, som hun vil udvikle under rejserne til eksotiske steder rundt på kloden.

Ideen er god

Du kan godt se den gode idé i at lave sådan en blog. Du kan huske, dengang du var i Indien og sendte postkort hjem til din familie og venner: Korte, små beskeder om at alt er godt – og kærlige hilsner. Ikke noget med beskrivelser af menneskerne du mødte, farverne, duftene og stanken i storbyerne. Det kan dit barnebarn gøre. Du trykker på linket og får hendes blog frem. Der er sådan et dejligt billede af hende. Hun smiler. Der er også en tekst, der fortæller hvem hun er, og hvad formålet med bloggen er. Hun har lavet ganske få indlæg. Et handler om, at hun glæder sig til at komme afsted. Et andet handler om, at hun og veninden lige er landet i Sidney.  Spændende læsning. Du sluger hvert ord, hun skriver. Der er ovenikøbet billeder i indlæggene. Flot.

WordPress og udvikling

Du læser de to indlæg igen og igen. Indtil du bliver lidt træt af at læse det samme om og om igen. Du undrer dig over, hvordan hun har lavet sin WordPress hjemmeside så hurtig. Kan hun virkeligt sådan noget? Du anede ikke, at webudvikling er et fag i gymnasiet. Du ringer til din søn, for at få at vide, hvordan du lægger et bogmærke på dit barnebarns side.