Spring til indhold

VIVUS lån

VIVUS lån

Vivus er et finansieringsselskab, der tilbyder SMS lån. Tager du et Vivus lån, er det ikke de helt store beløber du har mulighed for at låne, maksimum beløbet er 7.000 kr., dog skal du have været kunde flere gange for at opnå dette lån.

Vivus lån er kortfristede, du har højst 30 dage inden lånet skal være betalt tilbage. Lånet hører også til i den dyre ende af skalaen, så du bør tage lånet med omtanke og ikke låne mere end absolut nødvendigt.

Hvem kan få et Vivus lån?

Langt de fleste har mulighed for at få et lån, såfremt de enkle krav til dig som kunde er opfyldt. Før du kan komme i betragtning til et lån, skal du være fyldt minimum 20 år. Du skal være dansk statsborger og have NemID.

Du skal have dansk bankkonto, dansk telefonnummer der skal stå registreret i dit eget navn og dansk folkeregisteradresse der ikke må være adressebeskyttet. Desuden skal du skal have en aktiv e-mailadresse. Du kan ikke blive godkendt til et VIVUS lån: Trygt.dk hvis du er registreret i Experian (tidl. RKI) eller Debitor Registret.

Kan du opfylde ovennævnte krav, er du allerede godt på vej til at få et lån.

Hvor meget kan jeg låne med et Vivus lån

Hvor meget du kan låne, afhænger af din alder og om du er ny eller tidligere kunde. Hvis vi ser på dig som ny kunde og du er mellem 20 og 22 år, så kan du højst låne 2.000 kr. Hvis du er mellem 23 og 80 år kan du højst låne 4.000 kr. første gang. Som ny kunde får du dog lånet gratis, såfremt lånet betales tilbage efter 30 dage.

Næste gang du søger om et Vivus lån, kan du låne 1.000 kr. mere, de efterfølgende lån vil stige med 1.000 kr. hver gang du låner, såfremt du har overholdt dine forpligtigelser. Med Vivus lån nummer 3 er maksimum grænsen nået hvis du er 20 – 22 år, og lån 4 hvis du er 23 år og derover.

Kan man have flere Vivus lån på en gang

Er du kommet i den situation at du er nødt til at optage et nyt lån, så er det ikke muligt hos Vivus og du kan heller ikke få forhøjet dit eksisterende lån. Du kan først søge om et nyt lån når du har betalt det gamle tilbage, inden tidsfristen på 30 dage udløber, du skal dog være opmærksom på, at der kan gå op til 7 dage inden din indbetaling bliver registreret. Skal du have et nyt lån inden det gamle er betalt, er du nød til at finde et nyt finansieringsselskab hvor du kan søge om et lån.

Kan jeg få mit Vivus lån forlænget?

Du kan godt få forlænget løbetiden på dit Vivus lån. Du kan vælge om du vil forlænge tiden med 7, 14 eller 30 dage. Du kommer til at betale et forlængelses-gebyr der liver lagt oven i dit eksisterende lån. Hvor meget du kommer til at betale afhænger af hvor stort dit lån er, men du kan se prisen ved at logge ind på din Vivus profil.