Spring til indhold

Ulykkesforsikring

Billig bådforsikring

Der er kun én måde at sikre sig den bedste ulykkesforsikring, og det er ved at sammenligne selskabernes tilbud. Pengeguru.dk kan hjælpe dig gennem forsikringsjunglen med vores formular for ulykkesforsikring. Vi sender din anmodning om forsikring direkte til selskaberne, og på denne måde undgår du at sende din data til dem alle.

Pengeguru.dk hjælper dig med at finde frem til de bedste tilbud for dig, hvorfor du kan sammenligne disse og spare penge. Hvis vores partnere har et relevant tilbud til dig, vil de kontakte dig pr. telefon. Hvis du ønsker at læse mere om, hvordan vores service fungerer, kan du klikke her.

Gratis og uforpligtende sammenligning af ulykkesforsikring

Det er gratis og uden forpligtelser for vores brugere at benytte sig af vores formularer. Det tager kun et par minutter at udfylde formularen og hermed finde frem til den bedste og billigste ulykkesforsikring.

Vær opmærksom på at ukorrekte eller upræcise oplysninger om din profil eller dine ønsker kan have indflydelse på nøjagtigheden af de forsikringstilbud, som forsikringsselskaberne præsenterer på baggrund heraf.

For at finde frem til den perfekte ulykkesforsikring for dig skal vi bruge oplysninger om dig og dine behov. De indtastede oplysninger anvendes udelukkende til at finde den bedste og billigste ulykkesforsikring til dig.

Det kan prismæssigt være en fordel at købe flere forsikringer hos det samme selskab, da dette ofte udløser en mængderabat. Så hvis du søger flere forsikringsprodukter, eller hvis du ønsker at få dine forsikringer samlet hos ét selskab, så prøv vores forsikringspakkeformularer (f.eks: tilføj en bilforsikring til din ulykkesforsikring).

Hvad dækker en ulykkesforsikring?

Heltid eller deltid?
En ulykkesforsikring kan dække både heltid og deltid.

  • Heltid betyder, at man er dækket af sin ulykkesforsikring hele døgnet, uanset om man er på arbejde eller har fri.
  • Med en deltidsforsikring er man kun dækket i sin fritid og altså ikke i arbejdstiden.

Man skal være dækket af den lovpligtige arbejdsskadeforsikring, hvis man har en arbejdsgiver. Så mener man, at denne yder tilstrækkelig dækning på arbejdet, kan man muligvis nøjes med en deltidsforsikring. Af samme grund bør studerende eller selvstændige lade sig dække af en heltidsforsikring.

Bådforsikring priser

Når vi snakker ulykkesforsikring, kommer vi naturligvis ikke uden om en bådforsikring. Bådforsikring priser svinger meget fra selskab til selskab, og du kan således finde en dyr og billig bådforsikring med samme dækning.

Det er værd at nævne, at en bådforsikring er lovpligtig, altså når vi snakker ansvarsforsikring. Du får med andre ord en bøde, hvis ikke din båd er ansvarsforsikret. Anderledes ser det ud, hvis vi kigger på en kaskoforsikring til båd.

Hvor en ansvarsforsikring kun dækker skader på andre personer eller ting, vil en kaskoforsikring dække skader på dig og din båd. Det er altså en god ide at tegne begge forsikringer på din båd.