Spring til indhold

Udstyr til baby

Udstyr til baby

Det kom måske ikke fuldstændig som et chok for Carsten og jeg, at der skulle købes meget udstyr til baby. Dog kom det lidt som et chok, hvor mange penge babyudstyr koster. Vi kørte ind til babybutikken en lørdag formiddag og kiggede os omkring. Indenfor kort tid kom en medarbejder og viste os rundt.

Medarbejderen fortalte os om alle de produkter, som var nødvendige at købe, og som vi altså ikke kunne undvære. Heldigvis havde vi arvet en barnevogn fra min søster, så der kunne vi spare mange tusinde kroner. Alt andet udstyr skulle vi dog købe, så vi begyndte at fylde i kurven.

Babydan trappegitter

Da vi bor i et hus med trapper, fik vi at vide, at et trappegitter var et must. Falder barnet ned ad trapperne, kan det komme voldsomt til skade, så der var slet ingen tvivl. Vi endte med at købe en Babydan trappegitter, som kun kostede 300 kr.

Det smarte ved trappegitteret var, at det kunne indstilles, så det kunne passe til forskellige dørstørrelser. Vi bor i et meget gammelt hus, som har en meget speciel bredde på dørene. Derfor var vi glade for, at Babydan havde lavet dette smarte presmonteret babygitter. Monteringen af dørgitteret tog faktisk ikke mere end et par minutter og foregik uden værktøj. Læs mere på Trappegitter.dk

Neonate babyalarm

Da Victor skal sove udenfor i barnevognen, var det naturligvis nødvendigt at købe en babyalarm. Babybutikken havde et stort udvalg af babyalarmer, som:

  • Nova
  • Capidi
  • Motorola
  • Neonate
  • Philips Avent
  • Padwico

Vi endte med at købe en Neonate babyalarm, fordi den havde en lang rækkevidde, og den var smart og handy. Vi betalte godt nok 1.295 kr. for den, men sikkerhed frem for alt, så det betød ikke så meget. Vi er super glade for vores Neonate babyalarm den dag i dag også. Læs mere på Baby-alarm.dk

Medela brystpumpe

Så kom turen til brystpumperne, som også var super vigtige. Det er jo langt bedre, at Victor får mit modermælk frem for modermælkserstatning. Der er langt flere og bedre næringsstoffer i rigtig modermælk, så en brystpumpe var vigtig.

Vi kiggede på flere pumper, men endte med at vælge en Medela brystpumpe. Kvaliteten var uovertruffen, og det faktum, at sygehusene også bruger Medela, gjorde, at vi valgte dette mærke. Vi betalte 1.495 kr. for en elektrisk brystpumpe fra Medela. Læs mere på Brystpumpe.dk

Voksi kørepose

En kørepose, som også kan fungere som en sovepose, kunne medarbejderen i den grad også anbefale. En kørepose til autostol og klapvogn er super smart, fordi Victor kan ligge lunt og komfortabelt. Derudover er den smart, fordi vi slipper for at bruge en dyne, som Victor nemt kan sparke af. Læs mere på Kørepose.dk

Vi endte med at købe en Voksi kørepose, som godt nok var noget dyrere end de konkurrerende brands, men kvaliteten er også i top. En Voksipose er lavet af det fineste uld, som kan holde Victor tempereret, næsten uanset vejr og vind. Vi tilkøbte en bæreplade og en sommerdyne til Voksiposen, og vi endte med at betale 2.695 kr. Læs mere på Voksipose.dk.