Spring til indhold

Syn af bil

find synshaller

Syn af personbil, MC eller lastbil hos en af synshallerne på Novaindex.com – ikke bare billigt bilsyn men Danmarks billigste syn.

Trafikstyrelsen foreskriver at en almindelig personbil med en totalvægt på op til 3500 kg skal synes 1. gang efter fire år, og derefter hvert andet år. Dette kaldes et periodisk syn, og dette er den mest almindelige form for syn.

Periodisk bilsyn

Hvis du skal til almindeligt periodisk syn af din bil, så anbefaler vi, at du lige kigger vores “Ting du bør vide” side igennem. Desuden kan du med fordel bestille tid på Novaindex.com. Fordelen ved at bestille tid er, at vi så er klar til dig, når du kommer. Tilmed har vi bilens data klar, og du undgår ventetid, men du kan også bare komme forbi.

Hvis du skal til et registreringssyn, skal du ikke længere udfylde en anmeldelsesblanket. Det klarer vi elektronisk hos Bilsyn, og vi udfylder alt det tekniske omkring køretøjet, som er til syn. Hvis køretøjet bliver godkendt, så får det også de nødvendige stempler, og det dokumenteres at det er godkendt af Bilsyn.

Dette er lovkrav og medvirker, at du vil kunne købe nummerplader hos Bilsyn med det samme. Bliver køretøjet ikke godkendt, så gælder samme regler om omsyn som ved periodesyn, se vores side med detaljer om omsyn. Husk at medbringe registreringsattesten på bilen, hvis den er uden nummerplader.

Husk, at hvis din bil står uden nummerplader, så skal du have prøveplader på for lovligt at kunne køre til syn. Alternativt kan du benytte en autotrailer til at transporterer den til syn. Bilsyn er en professionel synsvirksomhed, og vi har selvfølgelig prøveplader til rådighed. Så vi kan teste bilen på vejen i forbindelse med syn så det er ikke et problem.

Find billigt bilsyn hos synshaller på Novaindex.com, hvor du også blot kan komme forbi uden tidsbestilling. De såkaldte drive-in synshaller er blevet super populære, og du finder dem alle hos Novaindex.com.