Spring til indhold

Penge i weekenden

Lån penge i weekenden

Så blev det lørdag, og weekenden kunne for alvor begynde, og så alligevel ikke! For uden penge er weekenden på ingen måde lige så sjov og spændende, som den ellers kunne være.

Indtil kl. cirka 14.00 lørdag eftermiddag gik jeg bare rundt og anede ikke, hvad jeg skulle foretage mig. Alle mine veninder skulle afsted til koncert og efterfølgende på diskotek IN i Århus. 

Jeg havde ingen planer, for jeg havde ingen penge. Jeg har lige brændt 6.500 kr. af på et på nye støvler, så kontoen var tom. Heldigvis kom min veninde Berit forbi for at trøste mig og give mig et godt råd. Optag da et weekend-lån, så har du penge på kontoen inden for 30 minutter, sagde hun.

Lån med udbetaling i weekenden

Man kan da ikke få lån med udbetaling i weekenden, tænkte jeg. Sammen gik vi på Google og søgte efter udbetaling af lån i weekenden. Ganske rigtigt dukkede der en masse låneportaler op med disse lån.

Lån penge i weekenden kan åbenbart lade sig gøre på grund af NemID. Alting foregår elektronisk og ved hjælp af NemID’et bliver der indhente oplysninger fra SKAT via eSKATdata. 

Det går lynhurtigt, må man sige. Jeg brugte under 2 minutter på at ansøge om lånet, og efter jeg havde underskrevet låneaftalen med NemID, gik der 30 sekunder. Og svaret var et ja!

Lånte 500 kr.

Jeg er noget mere nervøs anlagt end min veninde Berit og hendes mand Thomas. De havde begge lånt flere tusinde kroner sidste weekend, men jeg nøjedes med 500 kr. 

Jeg tænkte ved mig selv, at et lån på 500 kr.i weekenden, måtte være rigeligt. Så er der jo også penge til, at jeg kan gøre det næste weekend. Lån penge på en lørdag og en søndag kan redde rigtig mange fra at få en dårlig weekend.

Det bedste ved SMS lån udbetaling med det samme er, at pengene står på kontoen få minutter senere. Så kan det godt være, at SMS lån og kviklån er udskældte, men faktum er, at de også kan redde dig.

Lån penge døgnet rundt og året rundt

Vi snakker ikke kun kviklån udbetaling lørdag og søndag, men døgnet rundt og året rundt ifølge Broker-laan.dk. Selv på helligdage får du udbetaling med det samme, så hvis du mangler penge til julegaver, så er det ikke noget problem. Broker-laan.dk er stedet, hvor du kan optage kviklån døgnet rundt 24/7.

Jeg kan varmt anbefale alle de mennesker, som mangler penge i weekenden eller på helligdage at låne penge på nettet. Hvad enten vi snakker 500 kr. eller 10.000 kr., så er det bare at optage et online forbrugslån. Renterne (ÅOP) er faktisk ganske lave, og er du ny kunde, så er lånet gratis!