Spring til indhold

Nyt badeforhæng tak

Det er en ganske almindelig mandag morgen, og jeg er lige steget ud af mit badekar. Jeg elsker at begynde en travl uge med et skumbad. Ja. Måske er det ikke helt sædvanligt, at almindelige arbejdende kvinder gør den slags. De fleste klarer sig vel nok med et brusebad. Men ikke jeg. Jeg skal bare være i topform, når jeg møder ind på kontoret. Og for at komme i topform så skal det være et skumbad.Det er en af mine frynsegoder, at jeg selv kan bestemme, hvornår jeg møder ind på kontoret. Og jeg har lært mine kollegaer, at mandag morgen bliver det tidligst klokken 11. Jeg bliver der så til gengæld til meget sent. Og jeg er effektiv.

Brug for nyt badeforhæng

Men i dag, da jeg steg ud af badekarret, som den skønne badenymfe, viklede mig ind i mit store håndklæde, opdagede jeg, at mit badeforhæng er revnet. Jeg må på en eller anden måde have fået skåret i det. Måske med en neglesaks. Jeg ved det ikke. Jeg ved bare, at jeg skal have sendt min sekretær i byen for at finde et nyt badeforhæng. Jeg kan bare ikke holde det ud, når jeg ser ting gå i stykker. De skal repareres eller erstattes lige med det samme. Og et badeforhæng er ikke så dyrt, at jeg er nødt til at få det repareret. Jeg kan hurtigt få det erstattet. Det skal bare være pænt. Ikke noget med storblomstrede mønstre på det. Helst vil jeg have et forhæng i neutrale farver og måske med et lille, diskret mønster. Det skal bare være i orden.

Tjekker lige hos egesgave.dk

Jeg møder ind på kontoret og finder min sekretær. Hun har travlt med at sortere i min indbakke. En engel. Det er hun. Jeg siger til hende, at hun bare kan sende resten af bakken til mig. Jeg vil gerne have, at hun går på indkøb for mig. Finder et badeforhæng og et par sko. Og en gave til min svigermor. Foretrækker hun tjekker udvalget hos https://www.egesgave.dk/ først. Hun smiler. Et sødt smil. Hun siger, at der stadig er en time til, at de fleste butikker åbner, men naturligvis vil hun gerne gå på indkøb for mig hurtigst muligt.
Vi bliver enige om, at hun forlader kontoret om en times tid og kommer tilbage hurtigst muligt.

Det forkerte badeforhæng

Hun kommer naturligvis tilbage efter et par timer. Og hvad har hun med i poserne? Et hæsligt badeforhæng, som har spraglede farver, er storblomstret og rent ud sagt dårlig kvalitet. Hun har også et par sko med, som er vanvittigt flotte og meget dyre. De får lov til at blive i æsken, indtil jeg kommer hjem med dem, og kan få dem prøvet. Jeg sender min sekretær i byen igen. Badeforhænget skal byttes. Til noget meget mere neutralt i farverne – og helst uden blomster. Eller helst uden noget som helst mønster. Bare det er stort nok til at dække hele længden på mit badekar. Og stort nok til at nå helt op til loftet i mit badeværelse. (Der er højt til loftet i min lejlighed.!) Hun sukker, tager sin frakke på og går igen.