Spring til indhold

Nummerplader fortæller

Det er forår, og vi er ved at planlægge sommerferien. Til den tid er vi forhåbentligt kommet godt ud på den anden side efter alt det her Corona krise. Det har været en forfærdelig tid. Men der er noget, som gør, at vi faktisk ikke føler trang til at lede efter billige billetter ned til sydens sol.

Bilferie

Vi vil nemlig gerne på bilferie her i Danmark. Og det har sat noget i gang her i familien. Ikke kun skal vi planlægge, hvor vi vil hen, hvilke kroer og hoteller, vi vil bo på, hvad vi vil se og opleve. Nej, vi har et projekt i gang, om at vi vil købe en brugt bil, som er meget større end den, vi har, så vi kan rejse komfortabelt.

Så vi har set på adskillige, store biler. Vi kunne godt tænke os en Volvo S60. Af en eller anden grund er det den bil, som tiltaler alle familiens medlemmer. Og vi har faktisk kig på en. Den er 10 år gammel og til at betale. Men den, som ved mest om biler her i landet, er lidt skeptisk. Det lyder for godt til at være sandt. Altså prisen i forhold til kvaliteten. Så han har været inde på nettet for at finde oplysninger om bilen.

Nummerpladeoplysninger

Han har søgt nummerplade oplysninger på denne hjemmeside og kan se, at der er ikke nogen problemer. Bilen er synet, registreret, ikke meldt stjålet osv. Det må være et guldfund. Han har også fundet ud af, hvordan han kan se, om der er restgæld i bilen. Det er der ikke.  Det lyder altså godt.

Jeg tror, vi kontakter forhandleren og ejeren for at få en snak med dem på tomandshånd. Vi vil gerne lige se bilen, inden vi giver hænder på en handel med dem. Men passer det, hvad min mand har fundet ud af, så har vi fundet vores familie-feriebil.