Spring til indhold

Mineral makeup fra Youngblood

Skal du ud og have fingrene i nyt makeup til makeup pungen, og skal det være af god kvalitet, så er Youngblood om muligt det helt rette brand for dig. Youngbloods produkter er alle skabt med stor omtanke, hvor der er kræset for selv den mindste detalje, hvilket du uden tvivl vil kunne mærke, når du bruger produkterne. Ikke nok med at du kan have god samvittighed, når du køber Youngblood, så får du også produkter som er langtidsholdbare, når først de er kommet på huden.

Kvinden bag Youngblood hedder Pauline Youngblood. Tilbage i 1996 bestod hendes arbejde i at hjælpe patienter, som havde været igennem et sygdomsforløb, hvor huden havde taget skade efter medicinsk behandling. Gennem hendes arbejde blev det klart for hende at patienter, som havde været igennem en operation eller længerevarende medicinsk behandling ikke kunne bruge hvad som helst på huden, hvis den vel at mærke skulle have lov til at ånde og hele. Ud fra denne viden tog hun sagen i egen hånd ved at skabe de fantastiske mineral produkter, som vi kender Youngblood for i dag.

Mineral makeup er godt for huden

Oplever du problemer med en hud der konstant virker tilstoppet og hober den ene urenhed sig op efter den anden, så er Youngblood et rigtig godt bud på makeup, der passer til netop din hudtype og tilstand. Youngblood er en mineral baseret makeup linje, hvilket vil komme din hud til gode på mange måder. Eksempelvis vil en uren hud have langt nemmere ved at ånde igennem denne type makeup, og derfor vil du ikke opleve nær så mange udbrud i huden eller tilstoppede porer, som gør huden ujævn at se på. Du giver dermed din hud mulighed for at holde sig sund og frisk selv med flere forskellige makeup produkter på hudens overflade, når du bruger Youngblood. Youngblood er ydermere eminent for alle som har en sart hudtype, da ingen af produkterne indeholder indholdsstoffer, som vil irritere huden.

Youngbloods base produkter giver en generel let dækning, men vil kunne dække alle små skønhedsfejl med mere, så huden synes jævn med den fineste finish. Har du rosacea kan de mineralske base produkter også dække den rødme i huden, som bliver forårsaget af denne hudlidelse. Kort sagt kan alle få stor glæde af Youngblood, da produkterne kan bruges af en normal hudtype til en hudtype med en særlig hudlidelse, som kræver lidt mere omtanke og omsorg.

Naturlig makeup uden talkum, alkohol og mineralske olier

Et af de virkelig store goder der er ved Youngblood er, at produkterne ikke indeholder talkum. Talkum har en tendens til at lukke porerne til, hvilket skaber urenheder på sigt. Du kan derfor ved hjælp af et talkumfrit produkt hjælpe din hud med at holde sig ren og fin, og holde hæmmende urenheder for døren.

Derudover indeholder produkterne heller ikke alkohol, mineralske olier eller kemiske farvestoffer, hvilket bestemt også er værd at have med i sine overvejelser når man er på udkig efter noget nyt makeup til samlingen. Ydermere er produkterne cruelty-free, hvilket betyder at Youngbloods produkter aldrig bliver testet på dyr, før de bliver lanceret. Youngblood viser derfor også at de tager hensyn til både mennesker og dyr ved at fravælge bestemte ingredienser eller fremgangsmåder, hvilket gør brandet så let at elske.

Spar penge på Youngblood

Kan du identificere dig med Youngbloods værdier og fokusområder og vil du give din hud noget af det bedste og mildeste makeup på markedet, så kan du roligt se på alle de både smukke og effektive produkter i sortimentet. Youngblood kan nemlig tilbyde et stort udvalg af herligheder. Youngblood er ikke det billigste makeup, hvilket man nemt forstår med al den viden og naturlighed der ligger bag. Derfor er det dejligt at webshops som Luxplus, har et stort sortiment med gode priser, så du kan få råd til lækker mineral makeup uden at behøve at skulle betale for meget for det. Så forkæl din hud, og se hvor betydeligt smukkere din hud bliver ved at benytte mineral baseret makeup. God fornøjelse med de mange Youngblood produkter.