Spring til indhold

Min far fik rollator

Rollator fra Hjælpemiddelcentralen

Vores far havde længe haft problemer med at gå lange ture, så min bror og jeg besluttede os for at købe en rollator til ham. Vores far har altid været et stædigt rad, så vi sagde ikke noget til ham. I stedet gik vi blot ind og købte en smart rollator: Hjælpemiddelcentralen.dk.

Hjælpemiddelcentralen har et kæmpe udvalg af rollatorer i alverdens afskygninger. Du finder alt fra:

 • Indendørs
 • Udendørs
 • Letvægt
 • Sammenklappelige
 • Med store gummihjul
 • Med små lufthjul

Uanset hvad behovet end måtte være finder du altså smarte rollatorer. Du finder både billige rollatorer og de dyre hvor priserne ender på helt op til 3.995 kr. Min bror og jeg købte en til blot 1695 kr., men kvaliteten var stadig helt i top.

Hjælpemiddelcentralen.dk seniorshop

Det var min fars hjemmehjælper, som sagde, at at vi skulle kigge på hjælpemiddelcentralen.dk seniorshop. Og hun havde helt ret i, at vi kunne købe alverdens hjælpemidler til ældre og handicappede på shoppen.

Én ting er sikker, og det er, at de gør livet som senior noget nemmere med alle de hjælpemidler. Jeg mener, at de skriver på deres seniorshop, at de har mere end 70.000 hjælpemidler på lager.

 • Stokke
 • Kørestole
 • Ramper
 • Scootere
 • Doseringsæsker
 • Blodtryksmålere
 • Ortopædisk fodtøj
 • Tryghedsalarmer
 • Proteser
 • Gangstativer
 • Bækkener
 • Bleer
 • Høreapparater
 • Støttekorsetter og bandager

Indtil videre skal min far kun bruge en rollator, men når han skal bruge øvrige senior hjælpemidler: Hjælpemiddelcentralen, køber vi dem der. Når først man har fundet en butik, som sælger senior hjælpemidler, som gør hverdagen lettere, så kommer man igen.

Livet som senior

Generelt kan man sige, at både vores mor og far har et rigtig godt helbred. De er næsten aldrig syge, de spiser sund, og så går de en masse lange ture i de fri. Jeg er sikker på, at de begge sagtens kan blive tæt ved 100 år gamle eller mere.

Og hvad er bedre, end at livet som senior bare er godt? De modtager desuden begge tjenestemandspension, så økonomien fejler bestemt heller ikke noget. De kan mere eller mindre gøre det, de har lyst til, og det gør de.

Nu er det bare det med min fars knæ, som driller lidt. Men lur mig om det ikke forsvinder inden for et par måneder. De tager nok snart til Spanien igen, og så hjælper varmen det med at forsvinde.

Jeg har lovet mine forældre, at jeg tager med dem ud at rejse næste. Når man er en ældre person, er det jo rart med et ungt menneske til at støtte sig.