Spring til indhold

Malaga billigt

Nu har jeg indset, at vi ikke kommer på sommerferie i Spanien i år. Det er bare så ærgerligt. Jeg har jo glædet mig lige siden sidste år, hvor min far og mor havde fundet flybilletter til Malaga. Vi var dernede i 14 dage, og det var skønt. Jeg kan huske, at vi talte om, at hvis vi kunne finde billige flybilletter igen, så ville vi komme tilbage i år. Det kan vi helt sikkert på https://www.rejsepriser.dk/ Men det kan vi så ikke, fordi alle rejser ned sydpå er blevet aflyst. Desværre. Det er lidt uretfærdigt, ikke?

Forbaskede virus

Her går man og glæder sig i et helt år, og så kommer den der virus og ødelægger det hele. Mine forældre har sagt, at vi nok må vente med at komme ud og rejse igen i nogle år. De siger, at det kan tage rigtig lang tid, førend tingene vender tilbage til det normale igen.

Hvorfor mon ikke?

Jeg forstår det bare ikke rigtigt. En af mine klassekammeraters far har fundet flybilletter til en græsk ø, og de skal derned i næste uge. Så hvorfor kan vi ikke komme til Malaga igen? Min far har sagt til mig, at det har noget at gøre med, at der har været rigtigt mange mennesker, der har været smittede i Spanien, og at han ikke har lyst til at risikere, at vi bliver syge. Det kan jeg egentlig godt forstå. Men alligevel. Kunne vi så ikke tage et sted hen, hvor der ikke har været så mange, der blev smittede? Men han siger nej.
Så jeg skal ikke noget her i sommerferien. Det bliver kedeligt. Alene uden kammerater og ingen ferie.

Det var ellers fedt, sidste år. Det bedste var stranden. Vi var der hver dag i 14 dage. Men det var også ret interessant at se, hvordan spanierne bor. Maden? Den var jeg bare ikke vild med.