Spring til indhold

Lån hurtigt penge

Lån penge på nettet

Er du blevet fristet til at optage et lån hurtigt, så bør du først kende nedenstående lånebetingelser. Mange tror, at de kan låne penge uden krav, men det er ikke helt rigtigt. Du kan næsten låne uden krav, men også kun næsten.

Læs mere på disse populære online låneportaler:

 1. Billige-kviklån.dk
 2. Forbrugslån-billige.dk
 3. Låne-penge.nu
 4. Penge-lån.nu

Krav til låntager

 • Du kan tidligst optage hurtige lån som 18 årig. Du er først myndig, når du fylder 18 år, og derefter kan du disponere over din egen økonomi. Flere af udbyderne af de hurtige kreditter kræver dog en minimumsalder på 19, 20 eller 21 år. Hurtig lån til unge og til studerende bør dog overvejes en ekstra gang. Grunden hertil er, at da du som udgangspunkt ikke bør stifte gæld i en for tidlig alder.
 • Du skal være i besiddelse af et NemID. Du kan ikke optage et online forbrugslån uden et NemID, og så er det desværre bare. Heldigvis kan du nemt og hurtigt bestille et NemID på denne hjemmeside. Indenfor for cirka en uge vil du modtage dit NemID nøglekort med posten, og straks herefter kan du ansøge om et online lån. Dit straks lån bliver udbetalt til din NemKonto med lynhurtig udbetaling.
 • Hurtig lån trods RKI er et stort no-go! Er du i tvivl, om du er registreret i RKI Registret eller i Debitor Registret, så klik dig ind på deres hjemmesider. Det er ganske enkelt og ganske hurtigt, og du behøver faktisk bare dit NemID til at logge dig ind og hurtigt svar.

Krav til låneudbyderne

Der stilles ganske strenge krav til udbydere af hurtig kredit såvel som alle andre finansieringsselskaber. Finanstilsynet fører tilsyn med alle finansielle virksomheder og sørger for, at de overholder den finansielle lovgivning.

Nedenfor har vi listet kravene, som der stilles til lånefirmaerne.

Fortrydelsesret på 14 dage

Som låntager har du altid 14 dages fortrydelsesret, som gælder fra den dag, du underskriver låneaftalen. Fortryder du din beslutning om optagelse af et af de nye SMS lån eller kviklån, skal du informere låneudbyderen.

Lån penge nu og få hurtig udbetaling på 10 sekunder

Det er altid en god ide at informere udbyderen skriftligt, så du kan bevise, at du har givet besked. Senest 30 dage efter at du har fortrudt, skal lånebeløbet være tilbagebetalt inklusiv eventuelle renter.

Har du optaget et af de gratis lån, skal du være opmærksom på, at kviklånsudbyderen måske opkræver et gebyr. Størrelsen på gebyret skal udbyderen dog have informeret om  inden indgåelse af låneaftalen.

Markedsføring af strakslån

Der er en række lovpligtige oplysninger, der skal oplyses i forbindelse med strakslån.

Følgende oplysninger skal fremgå:

 • Om debitorrenten er fast eller variabel
 • Lånets løbetid
 • ÅOP
 • Samlede kreditomkostninger
 • Afdragenes størrelse
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb

Ser du en kvikslånsreklame, skal ovenstående oplysninger fremgå klart og tydeligt.

ÅOP skal oplyses

Kreditudbydere er forpligtede til at oplyse ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent. I ÅOP er indregnet alle omkostninger som rente, stiftelsesomkostninger samt løbende udgifter, og det er et super vigtigt tal til sammenligning af lån.

Nogle af de hurtigste lån kan have en relativ høj ÅOP, hvilket også kan skyldes en kort løbetid. Jo kortere løbetid på din kredit, jo højere ÅOP. Derfor er det også vigtigt, at løbetiden er den samme, når du sammenligner hurtige kredit online.