Spring til indhold

Kontorrengøring

Det er lidt irriterende at komme på kontoret om morgenen og finde ud af, at der ligger toiletpapir på gulvet ude på toilettet. Ok, de har haft travlt om eftermiddagen, men kunne de ikke lige tænke på, at vi arbejder i to skift, og at morgenholdet også skal kunne komme på toilettet uden at finde stumper af papir ved håndvasken?

Der skal være rent!

Måske er jeg hysterisk, men jeg har altså en idé om, at her skal være rent hver morgen og også igen om eftermiddagen, når hold 2 møder ind. Jeg mener, det giver et bedre indtryk og motiverer bedre, når her er rent, når man møder på arbejde.
Mine ansatte skal ikke arbejde et sted, hvor de synes, der er snavset. Jeg har derfor sat min assistent til at google efter kontorrengøring Aarhus, så jeg kan finde et firma, der kan varetage rengøringen to gange dagligt. Morgen og eftermiddag. Eller sen aften, hvis det passer dem bedre.

Mine krav til kontorrengøring

Mit krav er bare, at her skal gøres rent to gange i døgnet, så mine ansatte møder en ren arbejdsplads. Jeg har 65 ansatte til at varetage telefonpasning for kunder, der selv driver virksomhed. Det er ret mange. De møder om morgenen eller om eftermiddagen alt efter den vagtplan, min assistent har lagt for dem. Det fungerer fint.

Det var sådan set min assistent, der påpegede det her med rengøringen. Hun plejer at møde om morgenen, men forleden mødte hun op om eftermiddagen, fordi hun havde nogle ærinder om morgenen. Hun er heldigvis fleksibel, så hun havde ikke brug for en fridag. Men hun lagde mærke til, at det var ubehageligt på toiletterne om eftermiddagen, fordi der lå papirstumper rundt omkring. Ok, mine ansatte har travlt, men jeg havde ikke forestillet mig, at de ville efterlade papirstumper rundt omkring. Hun foreslog derfor, at vi fandt et firma, der kan komme to gange dagligt, så alle ansatte møder et rent kontor.