Spring til indhold

Kødbyen København

Hvis du ikke allerede har været en tur forbi Kødbyen i København, er det vist på tide at komme afsted. Det gamle industrikvarter, der er blevet til et moderne område med lækre spisesteder og meget andet, er i dag et mødested for mange af byens indbyggere. Det gælder både dem, der er bosat på Vesterbro, og resten af byens indbyggere.

Her kan du læse meget mere om, hvad du kan foretage dig i Kødbyen. Vi fortæller mere om, hvilke restauranter i Kødbyen du skal besøge, og hvordan du nemt kan få en aften til at gå i området. Du er garanteret en god stemning, og så kan du udforske de gamle bygninger.

Kødbyens mange skønne spisesteder

For mange år tilbage var Kødbyen et slidt industrikvarter på Vesterbro. Området var dengang præget af et hårdt miljø, hvor både prostitution og stoffer var hverdagskost for mange beboere. I dag er det en helt anden sag. Vesterbro er et af de mest populære kvarterer i hele København, og det kommer til udtryk i de meget høje boligpriser. Men området har også meget at byde på.

I Kødbyen er der et væld af forskellige spisesteder. Du kan få en gourmetpizza på Mother, der er en lækker restaurant med borde og bænke, eller du kan få lækker mad og mange små retter på Gorilla. Du finder faktisk mad fra mange steder i verden, og hvert sted har sit eget koncept.

Den industrielle stil

Kødbyen er på mange måder helt anderledes end før i tiden. Men du kan stadigvæk finde de gamle tendenser rundt omkring i lokalerne og på facaderne. Derfor kan Kødbyen også noget helt særligt, når det kommer til stil og indretning. Mange restauranter har holdt den industrielle stil med klinker på væggene, rå gulve og møbler i samme stil. Det er med til at skabe en uformel og tjekket stemning.

Der findes også restauranter i Kødbyen, der har sørget for at skabe deres helt eget look. Derfor kan du gå på jagt efter dit yndlingssted med udgangspunkt i, hvordan det hele er indrettet. Fælles for mange af stederne er, at du ofte kan sidde udenfor. Gå på Mikkellers ølbar, og nyd en af de mange øl, mens du fornemmer den gode stemning. Eller hop en tur på WarPigs og forkæl dine smagsløg med specialøl og lækre kødfulde retter.

På dansegulvet

Kødbyen byder ikke kun på mad fra forskellige lande og i forskellige prisklasser. Her finder du nemlig også gode dansemuligheder, hvis du er på udkig efter et godt dansegulv. Mange af byens studerende samles i Kødbyen, idet den uformelle stemning og den gode musik er den perfekte kombination.

Du kan altid blive tanket op med en god cocktail eller specialøl på en af de mange barer, der også er i Kødbyen. Og så kan du altid være sikker på, at der er mulighed for at finde en saftig burger til hjemturen. Der er nemlig mange gode steder, der serverer den perfekte natmad til dig, når du er på vej hjem fra en god aften.