Spring til indhold

Kan krystaller heale?

Jeg har en veninde. Hun er healer. Ja. Hun voksede op i Tyskland, hvor hun lærte at bruge sine evner til healing. Hun har sin egen klinik her i byen, og hun har travlt. Hun modtager mange klienter, som ikke vil i kontakt med det ’konventionelle’ helbredssystem.

Hun har tit forsøgt at forklare mig, helt præcist hvad det er, hun laver. Hun siger, at det har noget med at flytte rundt på energien, som er i og omkring os. Til de forskellige klienter bruger hun forskellige krystaller. (Undtagen Swarovski-krystallerne, hun har.  Dem bruger hun til at lave smykker med!) Hun siger, at alt indeholder energi og stenene, som hun bruger, har forskellige effekter på forskellige problemer. Nogle har psykiske problemer. Andre har fysiske problemer.

Forstår det ikke helt

Ærlig talt, så forstår jeg det ikke helt. Men jeg kan se på hende, at hun har travlt. Der er bud efter hende meget tit. Folk kommer også i hendes klinik for at få behandling. Hun kan behandle op til mellem 4 og 6 patienter hver dag, siger hun. Men hun bliver selv meget træt af at udføre behandlingerne. Hun har brug for mindst en halv times pause efter hver behandling. Så det er lange arbejdsdage, hun har.

Healing er vist hårdt

Hun har nu arbejdet med healing af mange patienter i mange år, og her på det sidste er hun begyndt at tale om at lukke sin praksis. Hun er træt. Meget træt. Hendes lærer i Tyskland har sagt til hende, at hun bør begynde at undervise andre mennesker, der viser evner for at være healere. Hun skulle blive en slags mentor for dem, mente han. Han er jo selv mentor for hende. De har ofte kontakt. Og når hun har en patient med et meget alvorligt problem, har hun ofte søgt hjælp hos ham.
Hendes problem er bare, at hun ikke har lyst til at undervise i healing. Hun vil hellere udføre den. Hun kan godt lide at få at vide, at en af hendes patienter eller kunder, om du vil, har fået det bedre efter behandlingen. Så jeg er lidt bekymret for, at hun slider sig selv for meget.

Krystallernes kvalitet er alt

Hun har forklaret mig meget om de der krystaller, som hun bruger. Hun køber dem her: https://krystal-healerhuset.dk/ De har særlige kræfter. Nogle kan hjælpe en til at sove bedre om natten. Andre kan afhjælpe smerter.
Jeg kan aldrig huske, hvad de hedder de forskellige krystaller. Men jeg har set dem. Nogle af dem ligner almindelige, små stykker marmor ligesom dem, man kan finde på en græsk strand. Andre er smukke. Lilla og røde og sorte. Og med skarpe hjørner. Andre igen er blevet slebet, bløde og runde, så patienten ikke får rifter, når hun bruger dem. Det er en underlig verden, hun arbejder i – og med. Jeg ved ikke helt, om jeg tror på det, hun siger, at healing kan gøre. Men hun har succes, og mange mennesker tror på hendes form for behandling – eller healing – af deres problemer. Det er jo kun godt. Fordi hun er et vidunderligt menneske at tale med. Og vi bruger meget tid sammen – i weekenderne.