Spring til indhold

Indrette nyt badeværelse

Vi har købt en lejlighed inde i byens centrum. Den er lækker og næsten helt nyrenoveret. Det er faktisk kun det lille badeværelse, som skal have en kærlig hånd. Og det er et lille et. Sådan et ’gå baglæns ind ellers kan du ikke komme ud’ rum. Måske lige en enkelt m2. Vi skal overtage lejligheden om en måned og er allerede ved at pakke vores ting ned her, hvor vi bor nu. Inden vi kan flytte ind, har vi dog besluttet, at det lille badeværelse skal sættes i stand, så vi undgår mere rod end det, vi ved, vi får ved indflytningen. Det vil være rart at flytte ind i en totalt nyrenoveret lejlighed, så vi kan nyde vores liv i byen.

Renoveringer

Ingen af os har erfaringer med renoveringer, og da slet ikke badeværelser. Og som det lille badeværelse ser ud, så ser det faktisk ud, som om alt skal rives væk, og et nyt skal sættes op.
Men hvor får man hjælp til sådan et projekt henne? Ingen af os er sådan særligt praktisk anlagt, når det kommer til klinker og armaturer. At banke et søm i væggen for at sætte et billede op det kan vi godt klare, men at få lavet et nyt badeværelse – det er altså en udfordring.

Armaturer og kummer

Vi har brugt lidt tid på at kigge på armaturer og toiletkummer i forskellige butikker, men lige vidt kommer vi: Ingen vegne. Vi kan godt finde de forskellige elementer, vi har brug for, men dem, vi kan lide, bliver for store til det lille rum.
I går fik jeg så et godt råd af en kammerat, jeg har. Han har selv været igennem det her med at renovere den lejlighed, han selv bor i. Han fortalte mig, at jeg kan finde særlige firmaer på nettet, som har specialiseret sig den slags opgaver. Han kunne ikke lige huske navne, men de findes altså.

Badmodul.dk

Derfor har jeg så brugt lidt tid i morges på at lede på internettet. Og ganske rigtigt. Jeg har fundet et firma, som jeg vil kontakte: https://badmodul.dk/ . De viser nogle ret flotte billeder på deres site. De ved noget om badeværelser. Måske kan jeg bede dem om at give mig forslag til, hvordan man kan indrette det lille badeværelse, så det bliver lækkert.

Indretning

Jeg sætter mig ned og laver et udkast til en mail, jeg vil sende til dem. Emnelinje: ”Indretning af badeværelse – kan I hjælpe?” Tekst: ”Hej, jeg ville høre, om I har mulighed for, at … .” Udkastet bliver printet ud, og jeg tager det med hjem fra arbejde i eftermiddag. Jeg vil gerne lige have, at min kæreste kaster sine øjne på det, inden jeg sender den. Hun er skarp, til at formulere sig præcist og kort. Og samtidigt kan jeg vise hende, hvad firmaet, jeg har fundet, kan. Hun skal jo også være enig i, at vi faktisk kaster os ud i projektet, inden vi flytter ind. Udgifterne skal vi jo deles om. Jeg håber virkeligt, at vi kan få dem til at give os et godt tilbud, så vi kan flytte ind hurtigt.