Spring til indhold

Hvad er trendy?

Måske er det bare mig, der er lidt ved siden af, hvad der er in og trendy. Men jeg har faktisk været på udkig efter en kongekæde til mig selv i meget lang tid. Hvis du ikke ved, hvad en kongekæde er, så kan jeg fortælle dig, at det er et halssmykke, der er lavet af ringe, der er kædet sammen i et særligt mønster, hvorefter kæden er blevet trukket igennem huller, så den får den diameter, man ønsker sig.

Fed eller slank

En kongekæde kan være fed eller slank. Det kommer helt an på, hvor tyk en diameter ringene har. Og jeg kan oplyse dig om, at det tager ret lang tid at lave en kongekæde, hvis den skal være fremstillet i hånden. Og det skal min være. Og den skal være af sølv. Den skal have en nem lukkemekanisme, så jeg nemt kan få den af og på. Jeg har ledt efter sådan en kæde i flere år nu. Og nu tror jeg endelig, at jeg har fundet en, som lige er den. jeg ønsker mig.

Halskæder til mænd selvfølgelig

Det var sådan lidt ved et tilfælde, at jeg fandt den. Jeg ledte efter ”halskæder til mænd” på nettet. Jeg havde jo ikke kunnet finde en, når jeg søgte efter ”Halskæder til kvinder”. Når jeg leder efter det, så finder jeg altid fine og elegante og meget feminine kæder. Det er ikke det, jeg leder efter. Jeg vil have en maskulin, tung kæde til at hænge om halsen.

Den kæde, jeg fandt, er ret kostbar. Men den er dog i massivt sølv. Og sølv er jo blevet meget dyrt her i løbet af det sidste års tid. Så mens jeg har råd til det, så tror jeg, at jeg vil slå til og købe den hos https://www.marjoe.dk/shop/frontpage.html. Den bliver en fødselsdagsgave til mig selv. Både for i år og til næste år!

Fandt en cool artikel med tips om hvordan man bruger smykker som mand her.