Spring til indhold

Hvad er netlån?

oversigt netlån

Nu, hvor vi ved, hvad et netlån, mikrolån, mobillån og minilån koster. Så lad og kigge lidt dybere ned i, hvad disse hurtig lån hurtig udbetaling er for en størrelse. De her på siden omtalte netlån er populære, endog meget populære, det er der slet ingen tvivl om.

Eller gå direkte til en oversigt over netlån < klik her hos Lån-sikkerhed.dk, hvor du finder mange gode forbrugslån.

Men hvordan er hurtige netlån gået hen og fået den popularitet, hvor de faktisk er endnu mere efterspurgte og eftertragtede end traditionelle banklån? Svaret er simpelt; det er super nemt, og det er super hurtigt at låne online. Så hvad er mobillån og netlån nu? Det er ganske enkelt små lån på nettet med kort løbetid uden sikkerhed og med ganske få krav til låntager.

Bag om netlån

Navnet netlån er måske en anelse misvisende, men der er en meget naturlig forklaring. Netlån var faktisk den første form for ”online lån”, som opstod længe før internettet. Det, man gjorde, var, at man sendte en SMS til et specifikt telefonnummer, hvorefter man fik en SMS retur.

I SMS’en, man fik retur, var der nogle instrukser, man skulle følge, og når det var klaret, så var man faktisk klar til enten at blive godkendt eller få afslag på lånet. Processen med lån via SMS frem og tilbage var noget omstændig, men heldigvis den moderne teknologi, i form af internettet.

Lån på nettet

Gjort det så meget nemmere at låne penge på nettet hos Lån-sikkerhed.dk – vi kan derfor kalde dem for nye netlån. Du kan dog stadig låne penge via mobilen, men nu tager låneansøgningen kun 2 minutter frem for 30-45 minutter. Den lynhurtige låneansøgning er ligeledes årsagen til, at man kalder dem forkvik netlån eller hurtige kviklån.

Det er dog ikke kun låneansøgningen, der går super hurtig, hele låneprocessen er fuldt optimeret. Det vil sige, at lånefirmaerne er udmærket klar over, at deres bankkunder ønsker penge nu og her. De hverken kan eller vil vente på pengene i flere dage eller uger som i banken. Derfor sørger deres fuldautomatiserede lånesystemer for netlån hurtig udbetaling døgnet rundt.

RKI

Netlån trods RKI er noget, du bør gå langt uden om, for du vil kun grave din grav endnu dybere! Du har sikkert stødt på reklamer fra lånefirmaer, der reklamerer med netlån RKI ingen hindring eller mobillån trods RKI, og det er deciderede lånehajer, der står bag.

Det, de gør, er, at de sætter låneomkostningerne, renterne og gebyrerne enormt højt, så de er sikre på, at deres tab altid vil blive dækket ind. De ved altså godt, at der en stor procentdel af låntagerne af RKI lån, der aldrig komme til at tilbagebetale deres lån.

Det er de for så vidt også ligeglade med, da den anden procentdel, som tilbagebetaler deres lån, vil tilbagebetale så mange renter og gebyrer, at det sagtens kan dække tabet.

ÅOP

En måde, hvor på du kan sammenligne lån, er ved at benytte dig af ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og i dette beløb er alle udgifter medregnet, så du dermed får et fuldt overblik over, hvad lånet vil komme til at koste dig. Sammenligner du ÅOP på et RKI lån med et almindelig online lån, vil du kunne se et kæmpe forskel.

Netlån 1000, 3000 op til 5000 kr.

Som nævnt tidligere så er netlån, minilån og mobillån kendetegnet ved mindre lånebeløb med kort løbetid. Typiske lånebeløb er derfor 1000, 2000, 3000, 4000 og op til 5000 kr. Dermed ikke sagt at du ikke kan låne større beløb, for det kan du skam!

Nogle vil kunne nøjes med 1000, 3000 eller 5000 kr., mens andre gerne vil låne flere hundrede tusinde kroner, og det er heller ikke noget problem. Øverst på siden finder du markedets gode online lånefirmaer i Danmark, hvor du kan låne op til 400.000 kr. på få minutter.

Kilde: Pengeguru.dk og Penge-lån.nu