Spring til indhold

Huset er snart klar

nyt hus med nye vinduer

Nu er I endelig inde i sidste fase. Huset er ved at være klar. Det fremstår smukt. I har da også allerede fået mange komplimenter fra naboerne over det fine arbejde, I har fået lavet. Lige nu, er der bare de der store sorte huller i huset: Det mangler vinduer. Og ja, det er et emne, som de fleste ikke gider at diskutere. Men det gør I. I ved godt, at det kan virke meget excentrisk  på andre mennesker. Jeres mening er dog, at alle I familien skal høres, inde der bliver taget en alvorlig beslutning, som kan komme til at gå ud over jeres fremtid.

Velfac eller Rationel

I det konkrete tilfælde handler det om, at du helst vil have Velfac vinduer i hele bygningen. En af dine modstandere holder på, at det skal være vinduer fra Rationel her på Sjælland. Selv er du lidt ligeglad. Det, som gør dig opmærksom på netop denne dialog, er, at elektronik og gadgets, der indeholder en eller anden form for skadelig chip, potentielt slår mennesker ihjel! Så du vil gerne gøre noget godt for miljøet. Og hvor er der et bedre sted at starte, end hjemme hos sig selv. (Du kan godt huske hendes grimasser når du lige tilførte køkkenet en mulighed for at servere endnu en lækkerbisken.)

Et eller andet sted, er der en lille stemme, der fortæller dig, at det er ok at være slikken og helst ville undgå grøntsagssupper. Men ligesom du og jeg godt ved, at vi kan ikke leve af slik, så ved du også, at du skal finde de nye vinduer meget snart. Ellers bliver varmeregningen unødvendigt stor. Og kan du spare lidt hist og her, så vil det være super. Hvem går i dialog med et stort energiproducerende firma her i byen? Ingen. Det er en sag, du vil tabe.

Gode forhandlere

Så brug hellere din energi på at finde forhandlere af Rationel vinduer på Sjælland. Det vil være din løsning: du behøver ikke at bruge mange timer på at finde en forhandler af vinduer fra enten Rationel eller Velfac. Næ, du, de kommer frem af sig selv, når du leder efter dem. Og derfra er det jo kun et spørgsmål om, at du vælger den forhandler, der ligger tættest på din bopæl – eller det sted, hvor din ejendom ligger. Det er ikke særligt svært. Det kræver kun, at du finder et lille Du skal nemlig huske, at både Rationel tidsrum, hvor dit hoved er klart og du har lyst til at finde vinduerne, som huset har brug for.

Velfac producerer vinduer, der passer til det danske klima. Og de går ikke på kompromis. Så: Hvis du vil støtte den danske økonomi og samtidigt have værdi for dine penge, så er det energivenlige vinduer du skal lede efter. Og du skal finde det bedste firma til at forestå udskiftning af vinduer – på Sjælland er det helt klart: https://skift-vinduer.dk/