Spring til indhold

Hurtig udbetaling

hurtige lån nu og her

Lån penge nu med hurtig udbetaling: Penge-lån.nu, sådan det når du låner penge online! Nem ansøgning = Hurtige penge i en fart ✅

Har du behov for et minilån, mobillån eller et såkaldt SMS lån hurtig udbetaling? Brug for penge i en fart – og uden at skulle låne i banken? Her kan du få gratis minilån / mobillån / SMS lån fra L’easy, Ferratum og de andre kendte – billigere og nemt. Ingen dumme spørgsmål, ingen krav om at stille sikkerhed – bare penge på din konto i en fart:

SMS lån, mobillån eller minilån?

Lad os med det samme slå fast, at det er nøjagtig det samme! Et minilån, mikrolån, mobillån og SMSlån er blot forskellige betegnelser for det samme. Betegnelsen SMS lån stammer fra dengang, da denne hurtige og nemme type lån kom frem – det hele blev klaret via SMS. Så har vi det på plads, ikke? Tjek selv her hos Lån-penge.site: https://xn--ln-penge-9za.site/

SMS lån 18 år og 20 år

SMS lån som 18 årig er mulig hos de fleste udbydere, men et par af dem kræver, at du er fyldt 20 år. Det er jo ikke kun voksne mennesker, der står og mangler penge. Et ungt menneske på 18 år eller 20 år, kan i lige så høj grad få brug for et SMS lån, og derfor tilbyder lånefirmaer det.

Gratis lån

Ja, det lyder måske helt vildt med gratis minilån, mobillån og SMS lån, men ikke desto mindre er det sådan. Alle nye kunder kan tage et gratis SMS lån i en hel måned og op til 5.000 kr. Det vil med andre ord sige, at hvis du låner 5.000 kr. i dag, så skal du blot betale 5.000 kr. tilbage om en måned, hverken mere eller mindre.

 • Lån fra 50 til 15.000 kroner gratis i 30 dage
 • Lån fra 1.000 til 6.000 kroner gratis i 60 dage
 • Lån fra 5.000 til 15.000 kroner med 60 dages betalingsfrihed

Så mangler du lige 1.000, 3.000 eller 5.000 kr. nu og her, så snup dig et gratis lån allerede i dag. Husk, at der er ingen, der blander sig i, hvad pengene bliver brugt på. Vil du have en ny vaskemaskine, ny cykel, et smut til Mallorca eller blot bruge dem til en god gang selvforkælelse, så gør du bare det! SMS lån gratis kører i en begrænset periode, så er du typen, der er træt af aldrig at få noget gratis, jamen så grib chancen!

Er SMS og kviklån det samme?

Ja, det er helt det samme. I begyndelsen blev de kaldt for SMS lån, men i dag sker alt jo online, og det mere brugte navn i dag er kviklån.

Hurtig udbetaling - hvor hurtigt sker det?

Det afhænger af, hvilket lån. Men for de flestes vedkommende er der omgående udbetaling, så man har pengene på kontoen indenfor en times tid.

Kan man få udbetalt i weekenden?

billigt mobilabonnement

Ja, de fleste lån online udbetales også både lørdag, søndag og endda på helligdage.

Online lån er det nye sort!

Alt skal foregå online! Alt lige fra indkøb af madvarer, rejser, tøj, smykker, kosttilskud etc., så hvorfor ikke også låne penge online… At låne penge online, hvad enten vi kalder det SMS lån, mikrolån, mobillån eller minilån, er de facto så meget nemmere og så meget hurtigere end at gå i banken og vente på svar i flere uger.

I det moderne samfund vi lever i, går tingene stærkt, og vi har alle rigeligt at se til. Kan vi nøjes med at bruge 3 minutter på at lave en låneansøgning online, så vælger de fleste af os naturligvis denne løsning frem for at bruge timer i banken og uger på at vente på svar. Er du til lån hurtig udbetaling, så er der ingen tvivl om, at dette er denne lånetype, du skal vælge.

Lån uden sikkerhed

Ja, renten er oftest højere på disse online forbrugslån. Dog bør du ikke kun kigge på renten, du bør i lige så høj grad kigge på, at du får et SMS lån uden sikkerhed og dokumentation. SMS lån uden sikkerhed og dokumentation: Weekend-lån.dk betyder kort og godt, at du slipper for at stille sikkerhed eller pant i form af fast ejendom, bil, campingvogn og des lignende.

De, der har villet låne penge i banken, ved, at det ville være helt utænkeligt at få et banklån uden at stille sikkerhed. Bankerne vil nærmest have dækket sig ind med det dobbelt af udlånets størrelse. Ikke nok med at det kan være svært for mange at stille sikkerhed, så er det ligeledes svært for mange at opfylde kravene til rådighedsbeløb.

Bankerne vil nemlig ikke kun have sikkerhed for deres penge, de vil i lige så høj grad kigge på rådighedsbeløbet. Rådighedsbeløbet finder du ved at lægge et budget, og det beløb, der er tilbage, når indtægter og faste udgifter er fratrukket hinanden, det er rådighedsbeløbet.

Bankerne og realkreditinstitutterne er oppe og kræve rådighedsbeløb i størrelsesordenen 15-18.000 kr. månedligt for en familie med 2 voksne og 2 børn. Hvor mange kan opfylde det krav?

48 timers tænkepause på kviklån

Den 1. januar 2017 trådte den nye lov vedrørende 48 timers tænkepause i kraft. Folketinget vedtog loven for at få låntagere til at tænke sig om en ekstra gang, inden de accepterer lånet. I praksis fungerer tænkepausen ved, at når låntager er blevet godkendt til minilånet eller SMS lånet, så skal vedkommende vente 48 timer.

Når de 48 timer er gået, vil vedkommende blive spurgt endnu engang, om han/hun nu er sikker på, om lånet skal udbetales. OBS: Hvis du ikke kan vente 48 timer på at få pengene udbetalt, så findes der alternativer, hvor du stadig kan få hurtig udbetaling. Det er f.eks. lån i form af en kassekredit eller lån uden fast løbetid.

Du finder alle typer af online øverst på siden. SMS lån og L’easy minilån er kendetegnede ved hurtig ansøgningsproces, kort løbetid, mindre lånebeløb samt få krav og uden sikkerhed for låntager.

Yderligere lånebegreber

Efter at have læst ovenstående, håber vi, at du har fået en generel viden om disse populære online lån. Afslutningsvis vil vi ganske kort lige remse samtlige lånebegreber om, som dækker over den samme ydelse og samme vilkår – med ydelse og vilkår mener vi, at det er små lån med kort løbetid.

 • Kviklån
 • Minilån
 • Mikrolån
 • Mikrokredit
 • Lynlån oversigt
 • Hurtig lån
 • Mobillån
 • SMSlån
 • Ekspres lån oversigt
 • SMS kviklån

Ovenstående begreber har altså én og samme betydning, og det er jo ganske rart at vide, hvis snakken falder på et af ovenstående lån. Ovenover har vi i øvrigt samlet alle Minilån, mobillån, mikrolån og SMS lån i Danmark, herunder gratis SMS lån, billig SMS lån. Du kan se flere af denne type lån her og låneeksempler herunder.

 • Lån fra 3.000 til 75.000 kroner fra 14,85% rente
 • Lån fra 10.000 til 100.000 kroner fra 9,95% rente
 • Lån fra 5.000 til 400.000 kroner fra 8,99% rente