Spring til indhold

Godt gulvfirma i Kolding?

En gang imellem så er jeg virkeligt heldig. For nylig har jeg haft heldet med mig igen. Jeg har nemlig fundet en gammel, nedlagt fabriksbygning, som jeg har fået lov til at leje – billigt. Det er en gammel klædefabrik. I mursten og med store vinduer med masser af sprosser. Bygningen er i rimelig god stand. Får jeg malet væggene indvendigt og lagt noget varme ind, så bliver den perfekt til alle mine udfoldelser som kunstner. Lysindfaldet er fantastisk. Rummene er store. Jeg kunne faktisk godt lave et galleri i et af dem. Det er måske ikke en dårlig idé. Altså at tjene lidt penge via et galleri til huslejen. Jeg er dog nødt til at investere nogle penge i at få lavet nye gulve i hele stueplanet. Det bliver nok det første projekt, jeg skal kaste mig ud i.

Industrielt gulv

Jeg kunne godt tænke mig at få lagt et industrielt gulv, som er slidstærkt, men samtidigt også elegant. Måske beton. Eller sten. Ja, der er mange idéer, der flyder rundt i hovedet på mig. Og jeg ved, at hvis jeg havde en million kroner, så ville jeg sikkert bruge dem på at eksperimentere med forskellige materialer.

Der er bare lige en detalje her: Jeg har ikke en million kroner. Og jeg er faktisk ret dårlig til at lægge budgetter. Min erfaring har lært mig, at det bedste jeg kan gøre, når jeg får den slags idéer, er at tale med fagmænd, der kan rådgive mig. Det plejer at være det bedste for mig.

A10 gulve i Kolding

Jeg må lave en note til mig selv med et par stikord: ”Gulvfirma Kolding”, så jeg husker at kontakte gulvfirmaet inde i Kolding by, som jeg kender: A10 Gulve i Kolding.

Væggene i bygningen kan jeg selv male. Det bør ikke tage mig meget længere end en uges tid at få dem flotte. Og omkostningen behøver ikke at være så stor. Jeg skal bare have købt en stige og maling i massevis. Og så komme i gang. Toiletterne i bygningen? Ja, dem skal der absolut gøres noget ved. Og i den sammenhæng så kunne jeg godt finde på også at lave et køkken. Ikke noget fancy med dyre køleskabe og den slags. Bare et lille køkken, hvor jeg kan lave spejle et æg og brygge en god kop kaffe. Det bliver nok et af de dyrere projekter. Bare jeg havde 2 millioner kroner. Så ville jeg hyre en hær af installatører og montører, og projekterne ville være færdige på kort tid.

Masser af ideer

Mine idéer vrimler: Skal jeg sørge for at få lagt gulvvarme ind i bygningen? Vil det ikke blive for dyrt? Det er jo en arbejdsplads. Ikke et hjem. Alligevel. Jeg kunne da godt finde på at overnatte derude. Måske har gulvfirmaet i Kolding et forslag. Jeg skal i hvert fald have det undersøgt. Og hvis jeg kan se, at jeg får råd til det, så gør jeg det. Altså lægger gulvvarme ind i bygningen. Det kunne blive så lækkert. Og jeg hader at fryse, mens jeg arbejder. Og når jeg arbejder, så hader jeg at afbryde processen. Så i morgen kontakter jeg gulvfirmaet.