Spring til indhold

Gode tilbud på tøj?

Er der nogen grund til, at jeg ikke skal give min mand en skindjakke i fødselsdagsgave? Det bliver godt nok en forsinket fødselsdagsgave, men jeg har en god undskyldning. Vi var på ferie, mens han havde fødselsdag, så jeg kunne jo ikke lige fare ud der på skisportsstedet og finde en skindjakke til ham. De har ikke så mange tøjbutikker oppe på pisterne. Og inde i den lille by, som lå tættest på det sted, hvor vi boede, var der ikke lige et stort udvalg af jakker til mænd. Det var mest skijakker, de havde. Godt nok havde de udsalg, men det må have været slutspurten.

Alt for små størrelser

De jakker, som vi så på, var meget små til ham. Jakkerne, vi så, må have været til meget små mænd. De havde nemlig kun jakker i størrelse XS og S tilbage. Dem kan min mand slet ikke være i. Han har brug for tøj til store mænd. Han er en kæmpe. Ikke kun af kropsbygning. Han er også overvægtig. Det ved han godt, men han kan ikke tage sig sammen til at slanke sig. Vi har ellers talt med en diætist, men han gider altså ikke. Også selv om jeg faktisk har lovet ham, at jeg nok skal hakke og skære alle grøntsagerne.

På trods af, at han er stor, så er han faktisk meget atletisk. Han rører sig egentlig meget. Hvis bare han kunne overtales til at spise mindre fed mad og flere grøntsager, så ville han blive rigtig flot igen på kort tid. Men han er svag – han kan ikke modstå fristelser. Og han elsker flødesovs. Og med alle de forretningsmiddage han går til, så er det svært for ham ikke at bestille retten med svampe i flødesovs.

En skindjakke

Men nu er vi tilbage fra skiferien, og jeg skal finde den her skindjakke til ham. Den vil være praktisk for ham. Den skal bare være sådan en helt almindelig sort skindjakke uden masser af lynlåse og nitter. Det skal være glat sort skind med et nogenlunde lunt for. Sådan en ’køre i bil’ jakke. Ikke for kold her sidst på vinteren, og ikke for varm til foråret, der kommer snart.

Gode butikker med store størrelser

Men hvor finder jeg den jakke til mænd, som han kan være i? Vi taler nemlig størrelse 56 – 58, og de hænger ikke i massevis på bøjlerne i de herretøjsbutikker, jeg har været i. Og jeg har faktisk støvet rundt i alle butikkerne nede i det ene storcenter. Uden held. Jeg fandt én jakke i en butik. En specialiseret butik, som kun forhandler jakker til mænd. Men den jakke var grøn, og den var lavet af uld. Det hader han at gå i. Han synes, at det ser gammeldags ud, og han er overbevist om, at det kradser ham.

Det er noget sludder, men hvis jeg køber den til ham, så ved jeg, at den bliver gemt langt ind i garderobeskabet ude i entreen. Der er ikke nogen grund til, at jeg giver ham den jakke.
Senere i aften går jeg på nettet og laver en målrettet søgning på en skindjakke til ham.

Her er faktisk tre gode webshops, hvis du er på jagt efter gode tilbud på tøj til ham og hende  – også i store størrelser:

https://www.storedrenge.dk/

https://www.arkuricurvy.dk/

https://www.arkuri.dk/