Spring til indhold

Er Nike streetwear?

Her i de sidste uger, hvor vejret er blevet lidt bedre, er jeg begyndt at løbe igen. Sneen er væk. Her er stadigvæk glatte veje og hundekoldt. Men fordi dagen er blevet lidt længere, så er mit forårshumør ved at vende tilbage. Jeg har derfor lagt mit daglige program om, så jeg finder tid tidligt om morgenen til at løbe en tur. Måske løber jeg 5 – 7 km. Det er fint nok. Og rigeligt for mig. Jeg har dog opdaget, at jeg skal have noget nyt sportstøj. Det behøver ikke at være decideret mode. Men jeg vil da godt se lidt mere tjekket ud. Det, jeg har, er jo fuldstændig ude af mode. Det kan jeg da se, når jeg løber om morgenen. Jeg er jo ikke den eneste, der står tidligt op.

Nye Nike sko

Jeg kan faktisk også godt mærke, at jeg er nødt til at købe mig et par rigtigt gode løbesko. Lige nu har jeg bare et par almindelige Nike sportssko. De er flere år gamle, og de har tjent mig godt. Men nu er det på tide, at jeg begynder at lede efter nogle bedre sko. Og det kan jeg jo passende gøre samtidigt med, at jeg leder efter nyt løbetøj. Og når jeg nu alligevel er ovre i den afdeling, hvor jeg er parat til at spendere lidt penge på mig selv, så kunne jeg faktisk godt tænke mig at få nyt tøj til daglig brug.

Streetwear?

Du ved almindeligt streetwear. Ikke noget særlig fancy. Bare praktisk og nemt at holde. Når jeg siger nemt at holde, så mener jeg ikke andet, end at tøjet skal være nemt at vaske. Jeg skal bare kunne proppe det i min vaskemaskine og få det lagt i tørretumbleren. Strygefrit er selvfølgelig et must. Jeg hader at stryge. Det er tilstrækkeligt, at jeg skal stryge mine skjorter, som jeg bruger på arbejdet.

Egentlig er jeg ikke et menneske, der går særligt meget op i mode, og hvordan jeg ser ud. Jeg er et helt almindeligt menneske. Jeg vil bare gerne være lidt mere med, end jeg kan se, jeg er nu. Så derfor skal jeg ind på nettet og finde tøj.

Hvor længe tager det?

Hvor lang tid tager det at få det tilsendt? Vil det tage længere end de der 1 – 3 dage, som de fleste e-shops lover? Jeg synes, at jeg har oplevet, at det tog op til mere end 6 dage. Men det var dengang, da alle var i panik over at skulle købe ind til jul. Nu er vi jo næsten henne i marts, og der må da være kommet mindre pres på e-handelen. Eller er det det samme? Det er jo lidt skræmmende at skulle gå i fysiske butikker nu, hvor den britiske variant af Corona er overalt. Og jeg vil da ikke smittes, bare fordi jeg har brug for et par nye løbesko. Og det er der nok, mange andre, der heller ikke vil. Hvad gør man? Ja, der er ikke andet at gøre end at bestille varerne og, så vente på, at de kommer.