Spring til indhold

En dampende labyrint

Jeg kan godt huske min forvirring, da jeg begyndte at dampe. Det var lidt af en labyrint at komme ind i. Der var mange ting, jeg skulle tage stilling til. Det var slet ikke så nemt, som det er bare at købe en pakke almindelige cigaretter. Så jeg startede med et begynder kit fra Eleaf, som er et mærke inden for verdenen af e-cigaretter. Jeg tror sådan set, at jeg valgte det bestemte kit, fordi jeg godt kunne lide deres design. Det var sådan ret elegant. Ikke så klodset, som jeg synes, at mange er. Men det er jo en smagssag – designet. Og det er bestemt også en smagssag, hvilken e-væske man vælger. Her kan emballagen nogle gange afgøre valget. Men jeg tror nu, at det mest er smagen, man vælger efter.

Mange slags e-cigaretter

Jeg har siden da købt e-cigaretter fra rigtigt mange andre forskellige brands. Ja, der er faktisk gået lidt samler i mig. Jeg er begyndt at samle på dem. Lidt sjovt ikke? Andre samler på frimærker eller mønter. Jeg samler på e-cigaretter. Lige nu er jeg på udkig efter tanke til e-cigaretter og har fundet de bedste tanke her. Jeg lånte jo en af mine veninder en e-cigaret, fordi hun ville forsøge at holde op med at ryge. Hun spurgte mig derfor, om hun måtte låne en af mine, indtil hun ligesom havde lært lidt mere om hvilke smage, hun kunne lide.

Jeg fik den tilbage i en forfærdelig stand. Tanken var væk. Hun havde på en eller anden måde formået at få smidt tanken væk. Så nu har jeg brug for en ny tank til den e-cigaret fra Smok, som hun lånte. Det er en ret gammel model, og det er lidt svært at finde en tank, der passer til den. Men jeg skal nok finde én. Og hun får altså lov til at betale for den. Hun var ret ked af det, da hun opdagede, at hun havde ødelagt min. Hun sagde faktisk også, at hun gerne ville købe en ny til mig.

Det var et samlerobjekt

Hun forstår bare ikke, at det er et samlerobjekt for mig. Så jeg er lidt sur på hende. Eller nej, det er jeg sådan set ikke. Jeg ved godt, at det ikke er helt så nemt at begynde at dampe. Og tanken – ja det kan være, at hun har siddet et eller andet sted, og ville fylde den, og har tabt den, og ikke kunnet finde den igen. Hun har dog fundet ud af hvilke smage, hun kan lide, og hun har sagt til mig, at hun har bestilt en e-cigaret over nettet. Hos Just Vape.

Det er måske der, jeg skal gå ind for at finde den tank, jeg mangler? Jeg kunne sådan set godt forestille mig, at de måske har lige den tank. Det er jo en ret stor forretning. Jeg kan prøve at skrive til dem for at høre, om de måske har en tank til den model, jeg har, hvis jeg ikke ser den inde på deres site. Det er jeg bestemt ikke bange for at gøre.Og måske kan jeg endda være heldig, at de har Fizzy Mohawk der?