Spring til indhold

Elektrisk børnebil

Vores lille dreng fylder 5 i næste uge, så jeg har travlt med at arrangere fødselsdagsfest for ham. Jeg har ikke nået at købe en fødselsdagsgave til ham endnu. Der har været meget stress på arbejdet og forberedelserne med at sende fødselsdagsinvitationer ud bage boller, og lagkagebunde har også taget et par eftermiddage. Vi skal holde en fest for hans kammerater fra børnehaven, og så skal vi holde en fest for familien. Den første bliver holdt på fredag – og familiefesten bliver holdt lørdag. Så det bliver en lang weekend. En del madlavning og massevis af oprydning. Det hænger på mig.

Manden er travl

Min mand har også meget travlt på sit job, og han var nødt til at rejse til Frankfurt i mandags, og kommer først hjem i dag torsdag eftermiddag. Forretningsmøder. Så jeg er lidt alene om det her arrangement. Men jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for min søn. Jeg var nødt til at tage fri fra arbejdet i formiddags, så jeg kunne nå at få købt en gave til ham. Jeg havde en idé om, at jeg ville købe en pengekasse og et skateboard til ham. Hans storebror har et skateboard, som han har prøvet et par gange. Han synes, det er spændende at køre på.

Men min idé sejlede, fordi butikken ikke havde et skateboard på lager. Øv. En pengekasse kunne jeg godt få. Men skateboardet mangler.
Jeg bliver nødt til at bede min mand om at købe et i morgen formiddag, inden børnene fra børnehaven kommer. Det bliver han ikke glad for at skulle. Han har sikkert også mange ting, han skal nå efter sin rejse til Tyskland.
Min mand træder ind ad døren og råber ”Hej, jeg er tilbage igen.” Jeg hilser ham og fortæller om min frustration over ikke at have nået at købe et skateboard til vores dreng. Han fortæller mig, at det skal jeg ikke være ked af. Han har købt en gave til ham i Tyskland. Den ligger ude i bilens bagagerum. Den er ret stor, og vi skal have den pakket ind.

Elbil til junior

Vi går ud til bilen, og han åbner bagagerummet. I det står der en elbil til børn. Det er en model af en Audi. Den er flot. ”Hvordan er du kommet på den idé?”, spørger jeg ham. Han fortæller mig, at han kom forbi en biludstilling, mens han var i Frankfurt. De havde en sektion med elbiler til børn, hvor han så den her Audi. Da han så den, var han bare sikker på, at det er gaven til vores dreng. ”Han bliver så cool i den bil.” Den har sikkerhedssele og mange fine detaljer. Det bedste er, at den kan fjernstyres, så han ikke kommer til skade. Den kører op til 5 km/t.
Jeg hopper af glæde over, at min mand tænkte på at købe en fødselsdagsgave til min dreng. Vi aftaler, at vi bærer den ind i køkkenet for at samle den og pakke den ind i aften, efter at ungerne er lagt i seng. Det bliver en kæmpe overraskelse.