Spring til indhold

Det indeholder drømmehuset

varmekilde

Hvordan ser drømmehuset ud i 2020, og hvad indeholder det? Det forsøger vi at give et retvisende svar på i denne artikel. Allerede nu kan vi godt løfte sløret for, at der i høj grad er fokus på energieffektivitet.

Drømmehuset er selvfølgelig et arkitekttegnet parcelhus, der bærer præg af et godt design og en masse funktionalitet. Der findes ikke noget smukkere end nye parcelhuse.Udover det flotte udseende, så er de også kendt for at være meget energivenlige, hvilket er en kæmpe fordel i disse tider, hvor priserne på varme og vand blot stiger og stiger.

Drømmehuset opvarmes med jordvarme

Drømmehuset indeholder naturligvis jordvarme med henblik på at minimere varmeregningen så meget som muligt. Derudover har jordvarmeanlægget og varmepumpen også en meget vigtig rolle at spille i forhold til indeklimaet i huset.

Jordvarmeanlæg og varmepumper spås til at blive uhyre populære i 2020 og fremadrettet, hvorfor det er oplagt at udstyre drømmehuset med sådan en pumpe. Jo mere energivenligt et hus er, jo bedre og billigere er det.

Jordvarme er ganske enkelt genialt, da det fodres af varmen fra solens stråler. Og som vi alle ved, så er solen en uudtømmelig energikilde, som er helt gratis. Du kan læse alt om jordvarme priser: Jordvarmeanlæg.dk, hvor du også kan indhente tilbud.

Solcelleanlægget pryder også drømmehuset

Da der for tiden er så massivt et fokus på energirenoveringer, grøn energi og lignende, er drømmehuset selvfølgelig også udstyret med solceller. Solceller er med til at minimere elregningen ganske markant, hvilket også er med til at gøre drømmehuset meget billigt at bo i.

Solceller behøver ikke kun at skulle producere strøm. Solens stråler kan med fordel også bruges til at producere varmt vand til brug i huset, hvilket er ganske smart og pengebesparende.

Selvfølgelig også lækkert interiør

I 2020 forventes det, at mærker som Georg Jensen, Hay og Kay Bojesen kommer til at fylde rigtig meget i de danske hjem i form af boliginteriør og isenkram. Disse tre mærker er meget populære rundt omkring i Danmark – er ingen undtagelse for denne popularitet.

Boliginteriøret og isenkrammet er med til at personliggøre drømmehuset, hvilket mange husejere er meget interesserede i, da det får deres bolig til at fremstå mere indbydende.