Spring til indhold

Blomster i København?

Min assistent bliver 55 på lørdag. Hun skal holde fest for sin familie. Hun har været i organisationen i 30 år, og da jeg har været glad for hendes viden og assistance, siden jeg overtog posten som direktør for 7 år siden. Hun er dygtig og fortjener en reception her. Jeg har derfor organiseret en lille seance, hvor hele afdelingen får et glas og nogle snacks. Jeg holder en tale for hende, og vi skal råbe hurra, så det runger i hele bygningen. Uden de ansatte og hende var vi ikke kommet så langt, som vi er i dag. Naturligvis bliver udgiften dækket af min receptionskonto.

Blomster skal hun have leveret

Men jeg synes også, at jeg vil give hende min personlige opmærksomhed, og har derfor bedt en af pigerne om at finde en god, flot buket hos en blomsterhandler, der har blomsterlevering i København. Hun ved også, hvor min assistent bor, så hvis det skal være blomsterudbringning på Amager, så klarer hun det.

Gavekurv selvfølgelig!

Jeg har også sendt pigen i byen for at købe en rigtig god gavekurv med vin og chokolade, som skal sendes til min assistent sammen med blomsterne. Jeg har selv købt en oplevelse til hende. Hun skal på ophold med sin mand på et gods et eller andet sted i Jylland. Hun kan selv vælge, hvornår de vil benytte gaven. Jeg håber bare ikke, at det bliver i en af de perioder, hvor vi har rigtig travlt med at få regnskaberne på plads inden bestyrelsesmødet. Det regner jeg nu heller ikke med, at hun gør. Hun er så samvittighedsfuld, så det er næsten utænkeligt.

Men det kommer jo også an på, hvornår hendes mand kan tage med hende. Nå, vi må se. Jeg skal videre i dagens dont, og hun har allerede lagt mødereferatet fra sidste møde frem til mig, så jeg lige kan få overblik over i, hvilken retning mødet jeg har om 10 minutter, vil gå.