Spring til indhold

Billigt mobilabonnement

billigt mobilabonnement

Mobilselskaber tilbyder mange produkter indenfor mobiltelefoni og især billigt mobilabonnement i denne oversigt. Nogle har fokus på lave telefontakster og andre typer mobiltelefoni har gratis SMS. Det er ikke altid nemt at vælge billig mobiltelefoni, fordi der kan være stor forskel på den enkelte mobil-brugers behov og anvendelse af samtale og SMS.

Når du skal købe billig mobiltelefoni hos et teleselskab, skal du for det første kende dit behov for SMS og taletid. Dermed får du nemmere ved at vælge den rigtige type mobiltelefoni med den billigste pris.

For nogle brugere fås de billigste minutpriser ved at købe taletid uden en fast ydelse pr. måned. For andre er det billigere at betale en fast pris pr. måned med et antal taletids-minutter inkluderet i ydelsen.

På udkig efter billig mobil

Leder du efter en billig mobil, kan du få hjælp her. Det kan være vanskeligt at overskue de forskellige mobil abonnementer og bindinger til billige mobiltelefoner. Mange teleselskaber sælger pakkeløsninger, hvor du kan købe en mobiltelefon for kun 1 krone eller 99 kroner.

Der er næsten altid en binding på f.eks. 6 måneder i den type tilbud. Hvis du vil være uden bindinger, skal du vælge en billig mobil uden abonnement, som ikke er SIM-låst. Det vil sige at du er frit stillet med hensyn til valg af teleselskab og abonnement. Der findes et utal af abonnementer. Det kan betale sig at du undersøger dit behov for taletid, SMS osv. inden du vælger abonnement og mobil-selskab.

Taletidskort uden fast månedlig pris

Bibob er et af de nyeste lavpris-mobilselskaber. Hos Bibob får du150 kr. i bonus, 0 øre i abonnement, 0 øre i opkaldsafgift, 1 øre pr. sekund og 8 øre pr. SMS. CBB er også kendt for lavpris-telefoni. CBB tilbyder 200 kr. taletid for 20 kr. Det fungerer ved at man manuelt eller automatisk får tanket taletid på sin konto, når kontoen går i nul.

Hvis du har et større behov for fx SMS eller samtaler, er det sandsynligvis mere fordelagtigt at dit mobilnummer er tilknyttet et produkt med et fast månedlig pris for grund-ydelsen. Dertil betales en billig minutpris afhængig af forbruget.

Mobil uden abonnement

Denne metode til køb af telefon er god hvis du ikke vil bindes til et bestemt mobil-selskab eller abonnement. Husk at sikre dig at mobilen ikke er SIM-låst. Dvs. at du frit kan vælge hvilket SIM-kort du vil installere i telefonen. Med en mobil uden abonnement kan du komme i gang med et eksisterende SIM-kort. Du kan læse mere om hvad sim-lås er og hvordan sim-lås fjernes hos www.lock.dk eller om SIM-lås hos Wikipedia (engelsk)

Brugte mobiltelefoner uden abonnement

Der sker en hastig teknologisk udvikling på mobilmarkedet. Derfor er der hele tiden mange forbrugere der køber nye mobiler ofte. Deres brugte mobiler bliver mange gange sat til salg. Ved at købe en aflagt, brugt mobiltelefon, vil du i mange tilfælde kunne købe en næsten ny, billig mobiltelefon, som dog er brugt, men du sparer til gengæld mange penge.