Spring til indhold

Berlin er en rejse værd

berlin

Tirsdag: Du fik idéen. Du vil gerne en smuttur til Berlin. Ned og opleve kultur i verdensklasse. Og indkøb. Og bare være dig selv i få dage. Onsdag: Du kan ikke slippe idéen om at tage til Berlin i bare tre dage. Så du begynder at søge lidt rundt på forskellige portaler. Du leder efter billige flybilletter til Berlin. Du kigger også på andre portalers tilbud om citybreaks. Du finder en portal -sådan lidt ved et tilfælde – der kan vise alle de afbudsrejer til Berlin, der findes. Den – portalen – kan åbenbart opsamle alle tilbuddene fra forskellige rejsebureauer. Du er ret imponeret over at se, hvor mange afbudsrejser dertil, du kan vælge imellem. Du bruger da også lidt længere tid end blot en frokostpause på at se lidt nærmere på afbudsrejserne.

Bingo: En billig rejse

Lige pludselig finder du en billig rejse her, der passer med dine planer. Datoerne er i vinkel. Du kan se, at hotellet, som rejsen inkluderer, ligger i det område af Berlin, som du gerne vil besøge. Så du sætter en lille note på sitet – og din post-it!
Torsdag: Du står op og får din morgenkaffe. Du har glemt alt om, at du fandt en god og billig rejse til Berlin. Lige indtil du finder din lille post-it. Du læser, hvad du skrev på den i går. ”Book rejse til Berlin”. Du går ind på hjemmekontoret og åbner din PC. Du vil booke rejsen, inden du tager på arbejde.

Fri og afsted

Men måske skulle du lige sikre dig, at du kan få fri? Du slukker for din PC. Tager tøjet på. Kommer afsted. Du skal på arbejde. Og du skal fortælle, at du tager fri i to dage. Du skal nemlig til Berlin i den kommende weekend. Rejsen til Berlin har du savnet i lang tid. Fredag morgen: Du sidder i flyet til Berlin. Venter på, at I letter. Om en god times tid lander du der.